20 Haziran 2009 Cumartesi

Bartın Orsan Nakliyat

Bartın Orsan Nakliyat

Adres : Orta Mah. Hasan Bayri Sk. No:2 Kat:1 BARTIN MERKEZ / BARTIN
Tel : 0378 227 48 22
Tel : 0 378 228 46 16
Gsm : 0 535 369 37 17
Web : http://www.bartinevdenevenakliyat.com
E-Posta : info@bartinevdenevenakliyat.com

Hakkımızda



ŞİRKETİMİZ
Evden eve nakliyat sektöründe Şirketimiz kuruluş itibariyle modern hizmet anlayışı ve sınırsız müşteri memnuniyeti politikasıyla sektörün önde gelen kuruluşları arasındaki yerini almıştır. Üç şubemiz, otuzun üzerinde personel ve 10 araçlık filomuz ile evden eve nakliyat seköründe hızla büyümekteyiz. Şirketimiz “Orsan Evden Eve Nakliyat” taşımacılık işinde profesyonel bir kadro ile hizmet sunduğu kişi ve kurumlara sürekli, zamanında, yenilikçi ve sorunsuz hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
Kuruluşumuz itibariyle ;
-önce dürüstlük ,titizlik ve işe hakimiyet şartı ile
-her taşıma bizi zirveye çıkaracak bir basamak olmalıdır.
-hatasız kul olmaz, Mükemmeli hatalar yaratır.
Hatayı yerinde telefi ve %100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek tüm kadromuzu da aynı inançla şartlandırarak şirketimiz buna parelel olarak da sektörün gerektirdiği Avrupa standartlarındaki teknolojik gelişmeleri de yakından takip emektedir . bu nedenle tüm çalışanlarımızla birlikte Orsan Evden Eve Nakliyat olarak sektörün farklılık arz eden şirketlerinden olmanın heyecanıyla hizmet veriyoruz.
MÜŞTERİ İLE MÜNASEBETLERİMİZ
Evden eve naliyat hizmeti almak üzere şirketimiz ile iletişime geçtiğiniz andan itibaren güvene dayalı işbirliğimiz başlar. İster şehiriçi taşımacılık isterseniz şehirlerarası taşımacılık hizmeti konusunda olsun araç rezervasyonu ve personel teminini doğru yapabilmemiz için şirketimiz müşteri temsilcileri sizden birkaç soruyu cevaplamanızı isterler.
• Boşaltılacak ve taşınılacak mekanın yaklaşık büyüklüğü, bina kat sayısı ve asansör kullanılıp kullanılamayacağı
• Taşınacak büyük eşyaların sayısı ve özellikleri
• Varsa özel paketleme gerektiren eşyaların sayısı ve özellikleri
• Mobilyaların demonte olup olmadığı
• Sökme ve yeniden kurulum gerektiren eşyaların örneğin, mobilyalar, çamaşır makinası, buşalık makinası, buzdolabı, klima vb. sayısı ve özellikleri
• Evden eve nakliyat hizmetini almak istediğiniz gün ve saat
Ön görüşmede vereceğiniz bu bilgiler doğrultusunda ihtiyacınız olan araç büyüklüğü ve personel sayısı, taşıyıcı, marangoz, elektrikçi vb. ortalama olarak tespit edilir. Mutabık kaldığımız tarih ve saatte ihtiyacınıza uygun şirketimiz ORSAN EVDEN EVE NAKLİYAT logolu aracı ve şirketimiz nakliye ekibi ile evinizi taşımak üzere geliriz. Eşyalarınızın araca uygun dizilişini sağlamak için ekip liderinin yapacağı keşif sonrasında, herhangi bir karmaşa ve zaiyata sebep vermeden taşınma işlemi başlar. Sökme ve yeniden kurulum gerektiren eşyalarınız, usta marangozlarımız tarafından zarar görmeyecek şekilde sökülür. Her parça numaralandırılarak paketlenir. Böylece yeniden kurulum sırasında parçalarda deformasyon meydana gelmez. Eşylarınızın tamamı aracımıza yüklendikten ve ekip liderimizin güvenlik kontrolünen sonra aracımız , sözleşmede belirtilen adrese varmak üzere yola çıkar. Eşyalarınız taşındığınız yeni mekana, yükleme sırasında gösterilen özen ve hassasiyetle indirilir. Yeniden kurulum gerektiren eşyalarınız sizin ugun gördüğünüz yerde montajlanır. Bütün eşya taşıma ve kurulum işlemleri bittiğinde, olası zarar kontrolü yapılır ve karşılıklı mutabık kalarak hizmetimizi tamamlarız. ÇERSAN LTD.ŞTİ / ORSAN EVDEN EVE NAKLİYAT hizmeti konusunda daha detaylı bilgi için lütfen bizi arayın. 0 378 2274 48 22 //0 535 369 37 17//0 541 369 37 17// 0 506 460 46 50
www.bartinevdenevenakliyat.com
www.bartinnakliyat.com
www.ankaraevdenevenakliyatfirmasi.com
www.istanbulevdenevenakliyatsirketleri.com

Hiç yorum yok: