20 Haziran 2009 Cumartesi

Onur Nakliyat

Onur Nakliyat

Adres : KÜÇÜKESAT / ANKARA
Tel : 0312 437 19 24
Web : http://www.onurnakliyat.com
E-Posta : info@onurnakliyat.com

Hakkımızda

Ankara Küçük Esat evden eve nakliye

Onur Nakliyat’ı aradığınızda sizinle ilk görüşmeyi yapan kişi taşınma işleminizi baştan sona koordine edecek olan “Müşteri Temsilciniz” dir. Müşteri temsilciniz sizin uygun gördüğünüz tarih ve saatte evinize gelerek detaylı bir keşifte bulunur. Bunun amacı taşınma işleminin sorunsuz gerçekleşmesi için gerekli olan arac, personel sayısı ve kullanılacak malzemelerin tespitidir. Gerekli tespitlerin yapılması ve tüm sartlarda anlaşılması akabinde sözleşme yapılarak taşınma işlemi resmiyete dökülür.

Aracımız, personel ve gerekli malzemeleriyle birlikte söz verilen tarih ve saatte evinizde hazır bulunarak sağlıklı ve rahat bir taşıma işlemi gerçekleşmesi için hazırlıklarına başlarlar. Onur Nakliyat ekipleri, siz ve çevrenizdekilere rahatsızlık vermeden esya tasıma planlaması, koordinasyonu ve yerleştirme konularında uzmandırlar. Bu uzmanlık mekanınızdaki mevcut esyaların demontesi ve paketlenmesi işleminden yeni mekanınızdaki kurulum ve yerleştirme işlemine kadar kendini hissettirerek taşınmanızı stressiz ve keyifli bir hale getirir.

Onur Nakliyat’la tasınan bütün esyalarınız sigorta poliçesi kapsamında olup olası bir hasar durumunda, hasar tespitinde bulunulmakta ve en kısa sürede zararınız karsılanmaktadır. Ayrıca Onur Nakliyat olarak her bir personelimizi sigorta poliçesi olarak görmekteyiz. Çünkü biz ve ekibimiz sadece eşyalarınızı değil onların yanında anılarınızı sevinç ve hüzünlerinizide tasıdığımızın bilincindeyiz. Her taşıma işlemine bu hassasiyetle başlar ve hayatınızın bundan sonrasını sürdüreceğiniz yeni mekanınızda aynı hassasiyetle sona erdiririz.

Hiç yorum yok: