19 Haziran 2009 Cuma

BURSA UĞURLU Evden Eve Nakliyat

BURSA UĞURLU Evden Eve Nakliyat Tel: 0224 453 29 99

Bursa 'da evden eve eşyanızı taşıyacaksanız ve bunun uzman ellerde, titiz ve sigorta güvenceli yaptırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Bursa ve Bursa'nın tüm ilçelerinden Türkiye'nin her yerine taşınma işlerinizde içiniz rahat bizi seçebilirsiniz. Size en iyi hizmeti vermekten guru duyacağız.

Uğurlu Evden Eve nakliyat gelir sizin evinizi toplar ambalajlar ve sizi yeni evinize ulastırır size sadece gidip yeni evinizin şeklini değiştirmek kalır her şey zamanında şeklinde çalısan firmamız sizlere hizmetini son sürat devam ettirmektedir

Ev eşyanızın depolanması gerektiğinde Eşyamı nasıl bir depoya koyacağım diye korkmayın. eşyanızı UĞURLU EVDEN EVE NAKLİYAT’ a teslim edin , gözünüz arkada kalmasın.

Uğurlu Evden eve nakliyat şehiriçi şehirlerarası nakliye taşıma-taşımacılık sektöründe 12 yıllık birikimiyle hizmet vermektedir..

Uğurlu Evden eve nakliyat Ev-İşyeri-Fabrika-Ofis ve tekstil taşıma konusunda günü şartlarına göre donanmış taşımacılık ve nakliyeciler için örnek kuruluş olmuştur.

Uğurlu Evden Evden eve taşımacılık şehiriçi taşıma , fuar taşımacılığı hizmetleri parsiyel eşya taşıma, illerarası nakliyat hizmetlerini global hijyenik taşıma ilkesiyle yapmaktadır.

Uğurlu Evden eve nakliyat yurtiçi kargo ve taşıma hizmetlerini ulaştırma bakanlığı karayolu taşımacılığı K-1 ve K-3 yetki belgelerinin standartlarına göre yapmakta aynı zamanda müşteriye ucuz nakliye konusunda her türlü imkanı sağlamakta.

UĞURLU EVDEN EVE TAŞIMACILIK

Tel.: (0224) 453 29 99 - 452 77 87 - 0532 724 98 46
Konak Mah. Beşevler Cad. No:18 BURSA

E-mail: info@ugurluevdeneve.com

Hiç yorum yok: