19 Haziran 2009 Cuma

BURSAM Evden Eve

BURSAM Evden Eve Tel: 0224 360 46 59
BURSAM Evden Eve nakliyat Bursa bölgesinde tecrübeli kadro, titiz nakliyat hizmeti ile yıllardır hizmet vermektedir. Bursada fabrika, ev , işyeri, banka, tekstil taşımaları yaparak çok sayıda referans edindik. Her işi alnımızın akı ile şikayetsiz yaparak teslim ettik. Sizlerinde bizimle tanışmasını referanslarımız arasına katılmanızı istiyoruz. Bundan mutluluk duyacağız.

Ev Nakliyesinde Taşınacak eşyalarınızı; eksper elemanımız evinizde Görerek taşınacak bütün eşyaları inceleyip, kamyon büyüklüğüne ve sigorta bedeline karar kılar..
Eksper elemanımız aynı zamanda hizmet elemanlarının seçimini de bu tespitle yapar. Taşımada çok özel itina görecek eşyaların tespit de eksper görevleri arasındadır.Eksper hizmeti ücretsizdir.

Eşyalarınız uzman ellerde sökülür, gideceği yerde monte edilir.

Şehir İçi ve Şehirler Arası Taşımacılık

Şehir içi ve Şehirlerarası taşımacılıkta Bursam Evden Eve Nakliyat kalitesini yaşamak için birçok seçeneğiniz var. Bir şehirden başka bir şehire nakliyat işleriniz olduğunda size nakliyat için bir süre veririz. Bu süre içerisinde nakliyat işleriniz tamamlanır.

Taşınacak eşyanın cinsi büyüklüğü ne olursa olsun Türkiye'nin tüm illerine hizmet vermekteyiz.

Ambalajlama İşlemleri: Eşyanın Cinsine Özel Olarak imal edilmiş paket ve ambalaj Malzemeleri ile büyük bir titizlik ve eşyalarınıza hiç bir zarar gelmeyecek şekilde uzman elemanlarımız tarafından gerçekleştirilmek tedir. Mutfak eşyalarınız ve kırılacak diğer eşyalar özel kutu ve balonlu
naylon ile paketlenir. Paketleme gözetimli ve titiz yapılır.


Tel.: (0224) 360 46 59 - Gsm: 0532 576 75 83
Uluyol Cad. No:24 Kat:1 Osmangazi / BURSA

Hiç yorum yok: