19 Haziran 2009 Cuma

BURSA Evdiz Nakliyat

Bursa Evdiz olarak çağdaş taşıma sistemimizle, prensipli ve titiz çalışma şeklimizle, uzman tecrübeli kadromuzla Bursa 'ya hizmet vermekteyiz.

Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla, bildirmenizle Evdiz Evden Eve Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder, nakliyat talebinize uygun planlama koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi harcaması,


Eşyalarınızın hassasiyetine kaç elemanın geleceği ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici planlama yapılır. Eşyanın gideceği yeni yeride ziyaret edip sonradan olabilecek riskleri en asgariye indirir.

Evden eve nakliyatın en önemli ve ilk aşaması ambalajlamadır. Muhtelif eşyalarınızın gerekli ambalaj malzemeleriyle ambalajlanıp evden eve nakliyat işlemi için hazır hale getirilmesi eşyanın zarar görmemesi açısından son derece önemlidir. Evdiz evden eve nakliyat olarak ambalajlamaya çok önem vermekteyiz. Kullandığımız hava kabarcıklı naylon, kraft kağıdı, ambalaj kağıdı, streç film, karton koli gibi malzemeler eşya taşımak için özel olarak üretilmiş malzemelerdir. Bize göre kaliteli hizmet vermenin en önemli ve değişmez kuralı en iyi ambalaj malzemelerini kullanmaktır. Profesyonel bir ekip ve eşya cinsine göre değişen muhtelif ambalaj malzemeleri ile titiz bir çalışma ortaya koyup, siz eşya sahiplerinin zahmetsiz bir taşıma gerçekleştirerek derin nefes alabilmenizi sağlamak, biz nakliye şirketlerinin de size en sağlıklı hizmeti vermiş olmanın gururunu yaşayabilmek en önemli ve değişmez hedefimizdir.

Evinizdeki her türlü mobilyanın demontesi konusunda uzman marangoz arkadaşlarımız tarafından sökülerek yeni evinizde istediğiniz yerlere istediğiniz şekilde monte edilir. Marangozlarımız tüm personellerimiz gibi belirli eğitim süreçlerinden geçtikten sonra gerekli sertifikaları almaya hak kazanıp işe başlarlar. İşe başladıktan sonrada eğitim programlarımız devam eder. Hangi tür mobilyanız olursa olsun demonte ve montajI konusunda endişelenmeyin sadece çağrı merkezimizi arayın yeter.


EVDİZ EVDEN EVE NAKLİYAT

Tel.: 0224 249 76 17 - 0536 502 77 61 - 0506 854 50 76

Ankara Asfaltı Otosansit Yanı Kamyon ve Tır Parkı Yönetim Binası No:9 BURSA

Hiç yorum yok: