19 Haziran 2009 Cuma

ULUS BURSA Evden Eve Nakliyat

ULUS BURSA Evden Eve Nakliyat Tel: 0 224 251 52 54
Evden eve nakliyatın en önemli hususlarından biriside paketlemedir. Çünkü özenerek ve itinayla yapılmış paketlemeler sayesinde tüm eşyalarınız hasar görmeden taşınacaktır.Ulus nakliyat, paketlemede en iyi ambalaj, kutu ve kağıt vs.. malzemelerini kullanmaktadır.Bütün vitrin süsleri ve eşyaları ile değerli porselenler öncelikle hasarları engelleyecek kaliteye sahip kağıtlara sarılmakta ve daha sonra kutulanmaktadır. Bu zaman dilimi içerisinde siz kahvenizi içerken elemanlarımız bu işleri sırasıyla yapacaklar ve kutulama işleri bitince de taşımaya geçeceklerdir.

Araçlarımız ev eşyasının taşınması için özel olarak dizayn edilmislerdir. Araç kasaları kapalı çelik kasadır. Büyük Kamyonlarımızın hacmi 40 metreküptür. Bu da 3 oda 1 salon eşyanın rahat bir şekilde bir kamyonla bir seferde taşınabilmesini sağlıyor. Kamyonetlerimiz kapalı çelik kasalı olup, kasaların içleri sunta ile döşenmiştir. Kasalarının hacimleri 25 metreküp eşyayı bir seferde taşıyabilecek kapasitedirler.

Firmamıza bildirdiğiniz depolanacak eşyalarınız, yıllardır bu hizmeti veren profesyonel çalışma arkadaşlarımız tarafından evinizden veya işyerinizden alınır. Sizlerin denetiminde güvenle ve özenle araçlarımıza yüklenen eşyalarınız güvenlik kameraları ve çalışanları ile korunan Ulus Nakliyat depolarına götürülür

Adres : Kıbrıs Şehitleri Cad. No:24 Kat:1 Uluyol Osmangazi/BURSA

ULUS Evden Eve Nakliyat | 0 224 251 52 54

Hiç yorum yok: